Tigris International - Producator de sicrie
MAGAZIN FUNERAR SRL | Producator de sicrie

 

Producator de sicrie Producator de sicrie :: Sicrie si articole funerare

Producator de sicrie - MAGAZIN FUNERAR SRL produce si comercializeaza sicrie din lemn de brad, in patru, sase si opt colturi, diverse culori (mahon, nuc, degrade). Lemnul utilizat este uscat in uscatoare speciale (10% umiditate +/-2%) si nu se deterioreaza sau modifica (nu crapa, nu se stramba) in timp.

Producator de sicrie - Fluxul tehnologic respecta toate normele de prelucrare, imbinare, slefuire si finisare a lemnului, iar materialele sunt de cea mai buna calitate. Elementele profesionale pentru imbinare (Tecnica Press), adezivii de cea mai buna calitate (Henkel), materialele abrazive (Bosch), materiale pentru finisaj profesionale (Helios), lemnul atent selectionat, utilaje de ultima generatie si nu in ultimul rand, experienta, profesionalismul si capacitatea lucratorilor nostri sunt garantia unui produs de calitate.

Producator de sicrie - Respetele care echipeaza sicriele noastre sunt produse din satin matlasat, simplu sau brodat, respecta traditia, cultura si obiceiurile specifice romanesti si completeaza sicriul obtinandu-se astfel un set de inalta clasa. Setul de lenjerie este compus din cinci piese (orar, panza pentru fata si voal incluse).

Producator de sicrie - Manerele montate pe sicriu sunt produse in Polonia (Stepex) si sunt confectionate din plastic cu insertie metalica (sunt utilizabile 100% pentru transport si manipulare). Crucifixul si suruburile pentru capac au acelasi finisaj ca si manerele si completeaza setul de accesorii care echipeaza sicriul.

Producator de sicrie - Pentru detalii legate de oferta completa de pret, va rugam sa ne contactati !

Producator de sicrie

Fabrica de sicrie

Sicrie si articole funerare

Producator de sicrieProducator de sicrie

Producator de sicrieProducator de sicrie

Distributie sicrie

Producator de sicrie   ::   Produzione cofani   ::   Distribuitor de sicrie   ::   Cercueils Roumanie   ::   Fabrica de sicrie